Karcagi ,,Erőforrás” Vagyonhasznosító és Szolgáltató Kft.
- A Kulturális Örökség Napjai 2006. évi programjába a „fél(t) múlt” építészeti helyszíneként a Laktanya bemutatása is felvételre került. A nyílt napon 50 fő látogatónak mutatták be a Laktanya épületét, ezzel is növelve az ismeretségét.

- 2007-ben jelentős változás történt a Kft. életében. Kibővült a tevékenységi köre és megváltozott a neve. Karcag Város Önkormányzata döntött arról, hogy a Városi Gyógyvizű Strandfürdő mögött található K-127jelű hévízkút kísérőgázának komplex energetikai hasznosítását célzó beruházás kivitelezésére vállalkozási szerződést köt a Karcagi Laktanya Kft-vel.  A Karcagi Laktanya Kft. neve 2007. 04. 25-től Karcagi „Erőforrás” Vagyonhasznosító és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság elnevezésre változott.

- A beruházás eredményeként a Kátai Gábor Kórház fűtésének megoldása más, önkormányzati szinten megtakarítást biztosító konstrukcióban is megoldható lett.

- 2008. február 18-tól a gázszolgáltatás műszakilag biztosítottá vált.

- A 2008. év végén kiépített gerincvezeték és hozzákapcsolódó mérő és szabályozó rendszer lehetővé teszi a Karcag város Strandfürdő és intézményei kísérőgázzal történő ellátását.